25 Ιούν 2007

Παρουσίαση

Μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θεματικό ιστολόγιο σχετικά με την Ψυχολογία. Όντας πλέον πτυχιούχος Ψυχολογίας και βαδίζοντας προς τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, θέλησα να έχω ένα ιστολόγιο στο οποίο να μπορώ να παρουσιάζω θέματα σχετικά με την επιστήμη μου.

Σε αυτό το ιστολόγιο (ελπίζω πως) δεν θα βρείτε πολλές προσωπικού τύπου αναρτήσεις, μιας και θέλω να αποτελέσει τόπο ενημέρωσης και συζήτησης γύρω από την Ψυχολογία και όχι γύρω από εμένα. Αναμένω πως θα ανεβάζω 1 ή το πολύ 2 κείμενα εβδομαδιαίως, εκτός σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Το ιστολόγιο αναμένω να ζωντανέψει από τον Σεπτέμβρη.

Κλείνοντας, θέλω να σας καλωσορίσω και να σας παροτρύνω να αφήνετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας μέσω των σχολίων.

Καλή αρχή λοιπόν!

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.