10 Ιαν 2008

Προσθήκη «Βιντεοθήκης»

Σύμφωνα με το σχετικό «δημοψήφισμα» που ανέβασα περίπου πριν από ένα μήνα, οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θέλετε να δείτε αρχικά μία βιντεοθήκη στο «Ψυχολογείν». Βασιζόμενος πάνω στις απαντήσεις και τα σχόλιά σας ετοίμασα την σχετική σελίδα και αποφάσισα να την δημοσιοποιήσω.

Φυσικά η σελίδα είναι ακόμη στην αρχική της μορφή και δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές αλλαγές στην συνέχεια. Συγκεκριμένα κάνω προσπάθειες να βρω κάποια ντοκιμαντέρ που έχω υπόψη μου, τα οποία βρίσκονται κάτω από Creative Commons, αλλά επίσης ενδέχεται να υπάρξουν κατηγοριοποιήσεις των βίντεο όταν αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται.

Προς το παρόν λοιπόν, στην «Βιντεοθήκη» μπορείτε να βρείτε ορισμένα (κυρίως) ολιγόλεπτα βίντεο σχετικά με διάφορους κλάδους της ψυχολογίας, θέματα που απασχολούν την κοινότητα, αλλά και συχνά ερωτήματα που έχει το ευρύ κοινό για έννοιες που αφορούν την επιστήμη αυτή.

Φυσικά θα χαρώ να λάβω σχόλια για την νέα σελίδα, μιας και σκοπός της είναι να εξυπηρετεί πρωτίστως εσάς, τους επισκέπτες του blog.

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.