21 Μαΐ 2008

Αν θέλετε ψηφίστε…

Πρόσεξα πως οι περισσότεροι δεν έχετε προσέξει την σχετική δημοσκόπηση που έβαλα πριν από περίπου 2 εβδομάδες, με αποτέλεσμα αν έχουν ψηφίσει μόνο 5 άτομα προς το παρόν. Βασικά θα είχε ακόμη περισσότερο νόημα για εμένα αν αφήνατε κάποιο σχόλιο σε αυτή την εγγραφή, ακόμη και αν δεν ψηφίζατε στο σχετικό poll. Γίνονται σιγά – σιγά αλλαγές στο site και θα ήθελα να ξέρω πως κρίνετε την γενικότερη εικόνα του blog, ώστε να ξέρω τα δυνατά σημεία και τις ελλείψεις του, για να ετοιμάσω τα επόμενα βήματα πιο προσεκτικά.

Προκαταβολικά να σας πω πως δεν μπορώ να κάνω και πολλά με το theme, μιας και το WordPress -για λόγους ασφαλείας- δεν επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές σε αυτό το επίπεδο. Παρόλα αυτά, μπορώ να προσθαφαιρέσω αντικείμενα από τις πλευρικές στήλες, οπότε αν θελήσετε να κάνετε σχόλια για το theme, επικεντρωθείτε εκεί. 🙂

Επίσης θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα πως κρίνετε τις πληροφορίες, τα links και τις σελίδες του Ψυχολογείν. Γενικά, πείτε τι σας αρέσει και τι όχι. Ένα feedback δεν είναι ποτέ κακό!

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.