15 Οκτ 2011

Σύντομο Ερωτηματολόγιο για το Ψυχολογείν

Η κίνηση στο blog αυξάνεται σταδιακά και όλο και περισσότεροι από εσάς γίνονται τακτικοί αναγνώστες. Όπως έχω αναφέρει ξανά και στο παρελθόν, ο σκοπός του Ψυχολογείν είναι διπλός: από τη μία η ενημέρωση για θέματα ψυχολογίας τόσο των επαγγελματιών ψυχικής υγείας όσο και του ευρύτερου κοινού, και από την άλλη η προσφορά χρήσιμων υπηρεσιών (όπως π.χ. η λίστα μεταπτυχιακών ψυχολογίας). Για να μπορέσω να πετύχω αυτούς τους στόχους χρειάζομαι τη δίκη σας άποψη και τις δικές σας ιδέες ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και το blog να επεκταθεί βάσει των αναγκών του αναγνωστικού του κοινού.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν θα ήθελα να σας παρακαλέσω να συμπληρώσετε το μικρό ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Θα χρειαστείτε μόλις 1-2 λεπτά για να το συμπληρώσετε. Η αξία των απαντήσεών σας είναι ανεκτίμητη.

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.