12 Φεβ 2017

Επίθεση από χάκερς

Αγαπητοί αναγνώστες,

Τις προηγούμενες ημέρες το site δέχθηκε επίθεση από χάκερς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανέβασαν 2 άρθρα διαφημίζοντας τον εαυτό τους.

Μετά από σχετικό έλεγχο βρέθηκε πως ευτυχώς δεν έχουν χαθεί ή αλλαχθεί άρθρα του blog, ούτε έχουν γίνει τεχνικές αλλαγές που να κάνουν το site επικίνδυνο προς χρήση. Δυστυχώς όμως λόγω αυτοματοποιημένων διεργασιών, τα νέα άρθρα που ανέβασαν οι χάκερς εστάλησαν και μέσω e-mails στους αναγνώστες.

Ζητώ συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και ευελπιστώ ότι δεν θα ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ολοκληρώσει την θεωρητική του εκπαίδευση στην Γνωστική – Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με θέματα όπως την σωματική και τη ψυχοσυναισθηματική κακοποίηση γυναικών-θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, τη συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αλλά και με τη συμβουλευτική στήριξη και ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό το διάστημα ασχολείται με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη προσφυγικών ομάδων, ενώ είναι μεταπτυχιακός φοιτητής Σχολικής Ψυχολογίας στο ΑΠΘ. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.