Οροι Χρησης

Η χρήση του blog αυτού αυτόματα σημαίνει ότι κατανοείτε και αποδέχεστε τα παρακάτω:

Το παρόν blog δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την συμβουλή των ειδικών λειτουργών ψυχικής υγείας (ψυχοθεραπευτές, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί κτλ). Τα κείμενα είναι απλά ενημερωτικά. Και πάλι όμως, η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για να λάβετε μια απόφαση που αφορά την ψυχική σας υγεία (ή τρίτων) είναι οι ειδικοί ψυχικής υγείας!

Αν για οποιοδήποτε λόγο νομίζετε ότι χρειάζεστε ψυχολογικής/ψυχιατρικής φύσεως βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε το συντομότερο με τον πιο κοντινό σας λειτουργό ψυχικής υγείας και ζητήστε εξειδικευμένη και εξατομικευμένη βοήθεια για το ζήτημα που σας απασχολεί!


Όροι αντιγραφής

Όλο το περιεχόμενο του blog (εκτός και αν αναφέρεται κάτι άλλο σε συγκεκριμένα κείμενα) είναι κάτω από την άδεια CC BY-NC-SA 4.0. Ο διαχειριστής και κύριος αρθρογράφος του blog, καθώς και οι υπόλοιποι αρθρογράφοι που κατονομάζονται στα κείμενα, διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν νομικά ενάντια σε κάθε παραβίαση της αδειοδότησης.

Μπορείτε να:

  • Μοιραστείτε — αντιγράψετε και αναδιανέμετε το υλικό με κάθε μέσο και τρόπο
  • Προσαρμόσετε — αναμείξετε, τροποποιήστε και δημιουργήστε πάνω στο υλικό

Υπό τους ακόλουθους όρους:

  • Αναφορά Δημιουργού — Θα πρέπει να καταχωρίσετε αναφορά στο δημιουργό , με σύνδεσμο της άδειας, και με αναφορά αν έχουν γίνει αλλαγές . Μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιονδήποτε εύλογο τρόπο, αλλά όχι με τρόπο που να υπονοεί ότι ο δημιουργός αποδέχεται το έργο σας ή τη χρήση που εσείς κάνετε.
  • Μη Εμπορική Χρήση — Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς.
  • Παρόμοια Διανομή — Αν αναμείξετε, τροποποιήσετε, ή δημιουργήσετε πάνω στο υλικό, πρέπει να διανείμετε τις δικές σας συνεισφορές υπό την ίδια άδεια (CC BY-NC-SA 4.0)
  • Μη εφαρμογή φραγμών παράγωγων έργων — Δε μπορείτε να εφαρμόσετε νομικούς όρους ή τεχνολογικά μέτρα που να περιορίζουν νομικά τους άλλους από το να κάνουν ο,τιδήποτε επιτρέπει η παρούσα άδεια.

Οι πιο πάνω περιορισμοί μπορούν να αρθούν μετά από επικοινωνία μαζί μου. Αν δεν είστε σίγουροι για το πως να χρησιμοποιήσετε νόμιμα το υλικό που μοιράζεστε από το «Ψυχολογείν», παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Επίσης , δεν είστε υποχρεωμένοι φυσικά, αλλά θα το εκτιμούσα αν με ενημερώνατε για τυχόν αναδημοσιεύσεις κειμένων.


Άλλες διευκρινήσεις

  • Ο διαχειριστής δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο εξωτερικών συνδέσμων. Υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά και μόνο οι διαχειριστές των sites που οδηγούν οι σύνδεσμοι αυτοί.
  • Δεν συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες επισκεπτών πέρα από ανώνυμα στατιστικά όπως η ταυτότητα του λειτουργικού συστήματος και του φυλλομετρητή ή η διάρκεια της επίσκεψης στο Ψυχολογείν.
  • Γίνεται τοπική αποθήκευση cookies από τρίτες υπηρεσίες (Google Ads) για διαφημιστικούς λόγους.

Τελευταία Ανανέωση: 5/2/2019