02 Οκτ 2007

O Slavoj Zizek στο Πάντειο

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπίστημίου και οι Εκδόσεις Scripta σας καλούν στη διάλεξη του συγγραφέα, καθηγητή φιλοσοφίας και ψυχανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου, Σλάβοϊ Ζίζεκ με θέμα:

Έκκληση για μια οικολογία χωρίς τη φύση

Η διάλεξη θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 19.30 στην Αίθουσα Τελετών (Παλαιό κτίριο) του Παντείου Πανεπιστημίου Πηγή: Για Μία Κριτική και Ριζοσπαστική Ψυχολογία Εγώ φυσικά δεν θα μπορέσω να πάω, αλλά ίσως η συζήτηση να ενδιαφέρει μερικούς από εσάς. :)]]>

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.