16 Ιούν 2010

Νέες προσθήκες στο Ψυχολογείν

Όπως είχα πει και σε προηγούμενο post, το υλικό του Ψυχολογείν σταδιακά θα γίνεται όλο και πλουσιότερο, με απώτερο σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο και ευχάριστο για όλους εσάς. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, σήμερα δημιουργήθηκαν δύο νέες σελίδες, κάθε μία με διαφορετικό σκοπό. Βασικός παράγοντας πριν τη δημιουργία τους ήταν η ανάλυση των keywords των αναζητήσεων των αναγνωστών του blog, αλλά και των προτάσεων που στέλνετε κατά καιρούς μέσω e-mails. Ελπίζω να φανούν χρήσιμες σε αρκετούς από εσάς.

  1. Δημιουργήθηκε η σελίδα «Ψυχολογείν E-shop«. Εκεί θα βρείτε κατηγοριοποιημένα λίγα, αλλά εκλεκτά βιβλία και DVD τα οποία έχω διαβάσει/δει και προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε θα μεταφερθείτε στην σελίδα του Amazon.co.uk για να ολοκληρώσετε την αγορά. Για την υλοποίηση του e-shop χρησιμοποιήθηκε η υπηρεσία aStore. Αυτό σημαίνει πως εάν επιλέξετε να αγοράσετε κάτι μέσω της σελίδας του Ψυχολογείν, στηρίζετε οικονομικά και το blog που κερδίζει ένα μικρό ποσοστό ως αμοιβή για την διαφήμιση.
  2. Δημιουργήθηκε μια σελίδα φιλοξενίας των μικρών «Γνωρίζατε ότι…;» κειμένων τα οποία παρουσιάζονται στη δεξιά μπάρα του blog. Εκεί μπορείτε να τα βρείτε όλα μαζεμένα, με τις πηγές τους, χωρίς να χρειάζετε να περιμένετε το σχετικό widget για να σας τα εμφανίσει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κάνει την εμφάνισή της και σελίδα με γνωμικά ψυχολογίας 😉
Καλή μας συνέχεια! Υ.Γ. Μη ξεχνάτε πως στην Βιντεοθήκη του Ψυχολογείν μπορείτε να βρείτε σύντομα βίντεο, διαλέξεις και ντοκιμαντέρ ψυχολογίας.]]>

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *