28 Σεπ 2012

Ομιλία: Νευροανάδραση και συνθετική ψυχοθεραπεία

Αναδημοσίευση  από Ψυχογραφήματα 

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή ομιλία με τίτλο:

ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ και ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ομιλητής: Ιωάννης Ν. Νέστορος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Η ομιλία θα γίνει την Δευτέρα, στις 1 Οκτωβρίου 2012 από 07:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ. στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 42, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. View Larger Map Στην ομιλία αυτή θα αναπτυχθούν οι λόγοι που οδήγησαν τους ψυχοθεραπευτές και πολλούς άλλους επαγγελματίες σε διεθνές επίπεδο να χρησιμοποιούν την Νευροανάδραση ως συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει διεξοδική διαλογική συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων απαιτείται προεγγραφή:
  • στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210- 32 14 888 & 210- 77 85 209
  • ή μέσω e-mail: info@amphiaraia.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και τις ιστοσελίδες μας: www.amphiaraia.com & www.facebook.com/synchronalamphiaraia Εισαγωγική Φωτογραφία ]]>

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου για τετραπληγικούς ασθενείς. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.