29 Οκτ 2012

Βιωματικό Σεμινάριο: Ψυχικό Τραύμα, Θεραπεία και Επανασύνδεση με τη Ζωή

Η ομάδα TheraTree θα πραγματοποιήσει 4ωρο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Ψυχικό Τραύμα, Θεραπεία και Επανασύνδεση με τη Ζωή«, το οποίο απευθύνεται σε όλους, επαγγελματίες και μη. Στο σεμινάριο αυτό θα καλυφθούν θέματα όπως:

  • Τι είναι το τραύμα και πώς δημιουργείται
  • Τρόποι αντίδρασης στο τραυματικό γεγονός
  • Πώς το τραύμα αποδιοργανώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου. Ψυχολογικές επιπτώσεις
  • Πώς μπορούμε να επανασυνδεθούμε και ν’ ανακτήσουμε την χαμένη μας δύναμη
Ημερομηνία και ώρες Διεξαγωγής: Τετάρτη 7/11/12 Επαναλαμβάνεται μια φορά τον μήνα (συνήθως Τετάρτη ή Σάββατο), 18:15-22:15, (Προσέλευση 18:00-18:15) View Larger Map Τόπος Διεξαγωγής: Nεοφύτου Βάμβα 7, Κολωνάκι, χώρος: Theratree (στην πλατεία Κολωνακίου, το στενό που κατεβαίνει από το Βρετανικό Συμβούλιο) Κόστος: 50€ Συντονίστριες:
  • Ηλιάνα Σταμογιάννου, Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PhD.
  • Ιωάννα Μακρίδου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Couns. Dip., MA.
Περισσότερες Πληροφορίες  ]]>

Author: Δημήτρης Αγοραστός

Ο Δημήτρης Αγοραστός είναι ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις νευροσυμπεριφορικές επιστήμες (University of Tuebingen), ενώ τώρα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ). Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με θέματα όπως την έκφραση των ανθρωπίνων συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη μαθησιακών διαταραχών και την διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και εθελοντικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την διάγνωση μαθησιακών διαταραχών και την υποστήριξη γονέων και παιδιών. Είναι ο διαχειριστής και ο κύριος αρθρογράφος του Ψυχολογείν.