Τι είναι το Ψυχολογείν

Καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι δεν είναι το παρόν blog. To Ψυχολογείν λοιπόν δεν ειναι ένα blog παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης, το blog αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την συμβουλή των ειδικών λειτουργών ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί κτλ). Αν για οποιοδήποτε λόγο νομίζετε ότι χρειάζεστε βοήθεια ψυχολογικής ή ψυχιατρικής φύσεως βοήθεια απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό για το ζήτημα που σας απασχολεί. Οι πληροφορίες που συλλέγετε από το διαδίκτυο ποτέ δεν μπορούν να συγκριθούν με την εξατομικευμένη βοήθεια ή/και διάγνωση από έναν ειδικό.

Το Ψυχολογείν λοιπόν είναι ένα blog ενημερωτικού χαρακτήρα γύρω από θέματα που αφορούν οποιοδήποτε κλάδο της Ψυχολογίας και οποιαδήποτε εφαρμογή της, μέσα από τη ματιά ειδικών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Εδώ ανεβαίνουν διάφορες εγγραφές που ασχολούνται με τα τελευταία νέα γύρω από τον κλάδο της ψυχολογίας και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα γύρω από την επιστήμη αυτή, αλλά και να προβληματίσουν δημιουργώντας νέα ερωτήματα. Πέραν του κύριου αρθρογράφου, Δημήτρη Αγοραστού, εδώ θα βρείτε άρθρα και από πολλούς άλλους χρήστες οι οποίοι στέλνουν δικά τους άρθρα που θεωρούν ότι ενδιαφέρουν την κοινότητα.

Φυσικά με μεγάλη μου χαρά περιμένω οποιαδήποτε σχόλια, τόσο στα διάφορα social media που το Ψυχολογείν έχει διαδικτυακή παρουσία (βλ. κεφαλίδα), όσο και στο email μου. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να προτείνετε κάποιο θέμα για μελλοντικές εγγραφές, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου.

]]>